Sooool!


Frukost


Ven nudå!


Pizza

Pizza nu & snart blir det båten till ven!


Grattis på födelsedagen syrran!


Åker imorn

Just nu sitter jag i bilen påväg för att lämna min voffsi eftersom vi åker till ven imorron, blir borta i en vecka & kommer troligtvis inte blogga så att ni vet men, yes ska bli skönt att åka bort lite men sen i mars blir det SPANIEN så det e fett najjs!


Fika paus i helsingborg


Hemma!

Kom precis hem från en lång dag! Kom inte vidare till final men iförsäg dom tog bara ut 5 och vi va typ 25 styckna och alla va grymma så aja, blev endå inte så nöjd med mitt uppträdande ny låt & allt, menmen det blir väll bättre nästa gång :)? Men iaf nu ska jag ut & sola lite och bara leva livet! Bild från kristanstad när jag va där


Mot Helsingborg för talangjakt!

Raandom bild!


ny duschad & freeeesch!!

Tjena babes!!
kom precis ut ur en lång skön dusch! var verkligen super varm så det va precis vad jag behövde!
imorn blir det talangjakt, så det blir kul & så, tänkte passa på att sola lite då oxå, så det blir najjs!
men nu ska jag sätta mig framför datorn titta på nårra avsnitt av degressi med lite glass! myyys 
 
osminkad och allt, men det bjuder jag på ;)

Sooooooool!!


Nikon D3100

Här kommer lite test bilder med min nya kamera!
kommentera gärna vad ni tycker :) hade varit super gulligt!
btw bilderna är oredigerade!
 
 

Nail fix!


Andledningen till att jag va så glaad

Andledningen till att jag va så glad igår var för att jag hade köpt en systemkamera! & den e bara min, Åhh så glad jag e :) det blev en Nikon, för det e allmänt en mycket dyrare & bättre camera en den Canon jag tittade på! Köpte även lite saker till cameran, sånt nödvändigt som 2 minnen, 1 väska & lite sånt :) men valde ett bättre objektiv i affären som man kunde välja vilket objektiv man ville ha till, så valde ett mycket bättre en dom man brukar få till, fast såklart blev det ju mycket dyrare men skit samma :)


OMG OMG OMG!!!

Åhhh så glaaaaaad! Kan ni gissa varför jag e så glad ;)? Haha nej, men berättar sen :)


Ajj :(

Så går det när man ligger ner i sängen & håller upp mobilen åvanför huvudet och messar... Ajj vad ont det gjorde, haha :(


Resturang

Kom precis hem från typ en resturang med mig familj, dom ville typ hitta på nått så fick bli resturang, fast jag hade föredratt att bara beställa hem en pizza både billigare & godare, men det tycker väll inte päronen, aja nu ska jag titta lite på svampbob (på MTV) visste faktiskt inte att dom sände det haha :)? Men efter det ska jag försöka få lite sömn så godnatt swettiepies!


.

Tjeena snyggingar! Just nu äter jag lite lunch, & hjälper min syrra att fixa sig till en fest hon ska på idag, sp hjälper henne med hår, smink & sånt :) idag ska nog inte jag göra nått specielt, ska nog bara öva & lite sånt efter som jag har ny låt & sånt som jag måste kunna ny tävling nästa vecka så det e najjs! Men bloggar mer sen så puuss


Godmorgon!

Godmorgon bloggen! Just nu sitter jag & äter frukost, havregrynsgröt både nyttigt & gott och verkligen super lätt att göra det är bara att ta en tallrik fylla den med havregryn & vatten sen in i mikron, sen klart! Sen e det bara att ta på lite sirap eller socker & kanel, men iaf dagens planer e väll att öva lite & sen ringde Hanna precis och undrade om jag ville hänka till laserdom så vi får se hur det blir, bloggar såklart mer sen, Kyss


Pöpcöörn

Just nu håller jag på att poppa litta popcorn, somsakt ikväll blir det mys med film & lite sånt, så de e najjs!


Jersey shore

just nu sitter jag & tittar på Jersey shore, har köpt lite godis oxå, så ikväll blir det lite mys, & imorrn blir det väll att träna för att bränna kalorierna haah ;) nej men seriöst, känner veeerkligen för att träna! va faktiskt ett tag sen senast, åh vad jag vill ha gym kort :( ffår nog fixa det snart.

Bild från förra sommaren, åhhh vad jag vill va blond igen!!!

Fler bilder från kollot!

Tänkte visa lite fler bilder från kollot nu! (haha riktigt crazy!!)


Minishopping

Fick med mig ett par jeanstights från H&M igår


.

Nu e filmen slut, tror att det va typ den 13 gången jag såg den haha, jag e patetisk! Men så är ju beliebers - right ;)? Hah men iaf nu har jag ingen aning vad jag ska göra, har suuuper tråkigt asså! Känner verkligen för att träffa nån! Men vi får se hur det blir


Never say never

Tänkte ha en liten Ta-hand-om-mig-själv-dag idag! Så har precis tatt en lång dusch & nu sitter jag och tittar på never say never (Justins film) i min onepiece! Så mysigt! Bloggar mer sen puss


Kom på andra plats!

Ni vet den dära stora talangjakten jag kom till final på? Igår va det finalen och jag kom tvåa! Sjukt glad blev jag!


Subway med bästa Rebecka nudå!


Mot Kristianstad!


Haha för sant!!


Ny dag, nya möjligheter

Godmorgon babes! Just nu sitter jag här i köket & äter en skål med jordgubbsfil & flingor! Fast igentligen är det min andra skål för jag snubbla & tappade ut den förra :( hahah så typiskt mig asså! Så himla klumpig! Men iaf så ska jag snart springa upp & göra iordning mig! För idag e det kristianstad superstar fiinaaall!!! Så får se hur det går, men igentligen bryr jag mig inte, är där för att ha kul & göra vad jag älskar så, joaup..


Tack lillasyster!

Somsakt så va jag ju med Alice idag & då gav hon mig en liten födelsedags present från london! Tack hjärtat :*


Chips

Just nu e jag med alice & vi Har precis varit och köpt lite chips! Så nu blir det väll lite mys framför "Deggrasiv" ;)


Lite saker från i måndags

Här är lite saker från min födelsedag i måndags, det e verkligen inte allt men fick resten senare på dan (visar det senare om jag kommer ihåg) puusss


DROOOOG!!!

åhh kan inte sluta lyssna på Conor Maynards låtar!helt grymma ju!
& sicken grym röst han har! mina favvo låtar av honom e nog denna, I just can't say no & nårra av hans covers
 
 
åhh man blir ju helt kär i snubben asså haaha ;) kan verkligen inte sluta sjunga på låten!
nanaana like a vegas girl, nanananahdyfjg like a vegas giiiiiiirl ^^ haha

Aaahh!!

Tävlade idag & kom vidare till final!! Fatta så glad jag e! Det är en av sverige's absolut största talangtävlingar! & dom tog bara med 2, och jag va en av dom! Åhh så glad :) (haha random bild)


Rötthår?

Åhh vad jag vill ha rött hår!! Tänk typ långt rött Shakira hår - hur snyggt!?? Tycker ni att jag passar i det?


Systemkamera!

Va ute och kollade på systemkamera idag eftersom det e min födelsedag & har tänkt att köpa en! & just nu står det nog mellan dom här två tror jag! Vilken tycker ni att jag ska köpa? Canon eller nikon vilken e bäst?? Snälla hjälp mig vill verkligen köpa nån av dom så fort som möjligt!


Frapino med natha


Födelsedags lunch


Hipphipp hurra?

Tjena snyggon! i dag är det min födelsedag! Och jag har precis fått frukost på sängen & öppnat nårra av mina paket visar sen vad jag fått ;)


tack mormor & morfar!

Tjeena snyggingar!
idag har mormor & morfar varit här för att fira mig eftersom att jag fyller år imorrn ^^
och det här är faktiskt första gången dom ger mig nåttt jag gillar, bortsett från high school musikal kortet dom gav mig idag.... men iaf så gav dom mig Someday, justins grymt goda parfym! så det blev jag faktiskt väldigt glad för :)
iaf efter det så åt vi lite, åt lite tårta och annat, sen va det väll som vandligt att vuxnarna sitter där nere och snackar om allt möjligt onödigt medans jag & syrran sitter uppe på våra rum och tycker synd om varandra...
men nu har dom gått & jag har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll men jag antar väll att det blir nånting mysigt iaf? säkert någon film eller nått.
 

Om min lördag

nu ska jag berättaa lite om min lördag eftersom jag va borta hela dagen och inte hann med att uppdatera,
 
jag började morgonen men att stress fixa mig för att sen snabbt åka iväg till simrishamn för finalen från i torsdags,
men när vi kom till simrishamn kom jag på att jag inte hade ätit något så jag & mami fick gå till nån butik och handlla lite gottis! sen började det helt plötsligt ös regna så vi fick springa in till talangjakten (som såklart va tvunget till att vara utomhus!) så satt vi där i ett super stort tält och frös, sen var det dags att sjunga & det gick väll ganska bra och sen efter att alla hade sjungit så fick vi resultatet & en liten kille som va typ jätte söt och sjöng ganska bra vann, värdig vinnare tyckte jag! och jag blev ju tvåa så det var inte häller så dumt :) och det bästa va att jag vann 2 biljetter till ulrik munther's konsert som va senare på dagen! som vi sen gick på typ kl 5? stog på 2 raden, heeelt jävla sjukt ju! han tittade på mig & allt :D! & efter det så va det typ singjering (haha stv?) så att man kunde få hans autograf och sånt! så jag,natha & caroline stog typ i kön i en halvtimme innan vi kom fram, jag köpte typ en jätte stor poster med hans autograf på! men asså sen när han va påväg till hans bil så gick jag fram till honom och frågade om en kram och han typ bara - asså tyvärr måste gå nu och så vände han yp bara ryggen mot mig & jag typ bara - jaha, okej hejdå och så gick han bara ifrån mig :o! vet ni hur ledsen jag blev? haha asså hela eftermiddagen tänkte jag på hur han bara gick ifrån mig :( menmen sen kom jag över det.
senare på kvälen så va det typ en annan sorts konsert med typ nån gammal gubbe som sjöng, som min mamma av någon konstig andledning ville se, så jag & carro stannade där och typ dansa i flera timmar & 3 stycken läskiga typ peddon kom fram & typ ragga på mig, fy vad äckliga dom va, usch! iaf efter konserten va slut så gick jag & carro och frågade han som ägde stället om vi fick sjunga varsen låt, och han bara visst, så gjorde vi det! fatta så galet det va! det va bara en massa folk som stog och applodera & dansade och sånt, fatta så kul det va! helt klart det roligaste stället jag uppträtt på! sen kl typ 11 så körde vi hem, åkte in genom Mc donalts & så satte vi på en film som vi sedan somnade till! gud sicken rolig dag det va!
 
 

Åhh äntligen!

oops kom precis på att jag har glömt att berätta om jag fick tag på biljetter till justins konsert eller inte,
så berättar nu! joup jag fick tag på endå ganska bra biljetter till justins konsert i danmark!
men blev sjukt ledsen för min pappa fick tag på VIP biljetter!!! och dom är sjuuukt svåra att få tag på och det finns bara några styckna, men precis när han skulle skriva in sitt kreditkortsnummer så tog biljettern slut! åhh som vi typ dog, så efter ett tag gav pappa upp och sa att det va inte så stor channs att det fanns några biljetter kvar men jag satt & vänta typ jätte länge & tillslut kom jag fram och då fanns det endå ganska många biljetter kvar & då fick jag mina biljetter! och nu e jag riktigt jävla peddo glaaaad :))) ^^
 
 
 
 

Justin Bieber here i come!

just nu sitter jag och köar på biljetterna för believe tour, åhh måste ha dom! så ska försöka få tag på dom längst fram! men biljetterna tar slut på direkten så man måste va ut i tid så att man slipper köa så länge & kan komma in prick kl 10 när dom släpps! önska mig lycka till :)


Övning ger färdighet - right?!

Tjobreeeeeeeee snyggingar!
har övat hela dagen på en låt eftersom jag ska tävla nu på torsdag ni vet typ talesättet ''övning ger färdighet'' just nu tror jag inte ett dugg på det, har som sakt övat hela dan men det känns som jag inte kommit nån vart? aja skit samma orkar inte bry mig just nu, får fortsätta imorrn! iställer ska jag ta på mig min mysiga pyjamas, poppa lite pop corn & sätta på nårra filmer och bara njuta av sommarlovet! puss

Utkast: Jul. 03, 2012


Min veckan!

Tjo babes!
förlåt för min extremt dåliga uppdatering, men hela den hära veckan har jag varit på musik kollo! och hade tänkt att berätta lite om min grymt roliga vecka!
 
Jag böjade min måndag med att packa till kollot & sen kl 9 så kom anders och hämtade mig,alice,koffe & vincent och sen kanske halv 10 så va vi på kollot, och där träffade jag ju mina andra vänner men jag lärde oxå känna en super söt & verkligen grym tjej som heter Puh! asså älskar hennes namn! typ som nalle puh hehe :)? iaf sen så packade vi upp lite, fixade sängrum & lite sånt. Sen började vi spela i bandet, vi började med en ganska enkel låt ''kiss'' av Prince! men den va typ endå kul att sjunga. sen åt vi lite & sen blev det bara filmmys med en massa godis och sånt ^^ sen på tidsdagen började vi dagen med en snubbe som kom dit och lärde oss hur man typ spelar in ochh sånt, så det va najjs! jag & puh blev helt crazy så vi spelade in typ sånna helt galna ljud & sen koppla vi in datorn i högtalarna och typ visade för alla och dom typ bara - oooookeej menmen e man lite halvt galen så e man.. iaf efter det så blev det typ snack & snurra flaskan i nån timme, visste ni att det finns en sånn app för iphones som heter typ sanning och konsekvens eller jag tror att den hette det iaf den e perfekt för typ ensamkvällar med sina kompisar. Sen spela vi lite me bandet o fortsatte lite me låten sen blev de bara film o snack resten av kvällen. Dan därpå vaknade vi av att theo kom inspringandes med en typ trumpet och började spela sådär 7 på morgonen, fatta sån damp alla fick! men sen va jag och mira endå tvungna att gå upp eftersom det var vår tur att fixa frukosten så gjorde vi det! blev såklart super gott och allt, jag märkte även att jag va grymt bra på att blanda saft! alltid lika kul att märka nya talanger, haha nejj skoja, men den blev väll okej :)? sen övade vi med bandet igen och då blev det en ny låt ''kits in america'' blev det! älskade faktiskt att sjunga den låten, senare på dagen kom anthon & william och hälsa på så snackade vi en massa sen gick alla ut typ läger elden eftersom jag & mira skulle grilla korv med det riktigt sugit för vi tappade ungefär 11 korvar.. menmen det gick väll bra i slutändan. sen på torsdagen va typ den bästa dan för först började vi dagen med ännu en ny låt ''Y.M.C.A'' tror jag den hette sen efter det kom min mamma och hämtade mig så åkte vi till åhus för en talangtävling och det gick hyfsat bra kom till final så det va najjs! sen åkte jag tillbaka till lägret så åkte vi till lomma strand och bada & sånt annat mys! sen blev det bara att åka tillbaka till lägret igen. men alla utom jag,mira & theo va så grymt trötta så vi flyttade till ett eget rum så att vi kunde va uppe lite längre men så slutade det med att vi dygnade (asså va uppe hela natten) vilket va super mysigt så körde vi snurra flaskan hela natten, sen gick vi typ in till alla andra och titta på när dom sov och gjorde llite bus med dom och så ;) haha gud va kul det va! men sen klockan fyra på morgonen hade jag inget för mig så jag gick bara in i duschen och tog en lång skön dusch, men sen ett tag efter jag kommit ut så började folk vakna så då började vi packa ihop våra saker (eftersom det va den sista dan) så att vi lixo fick de gjort. sen blev det bara rep resten av dan, sen på kvällen hade vi en liten mini konsert för typ vänner & familj och sånt :) riktigt mysigt va de! sen va det bara att säga hejdå och typ gå hem! riktigt svårt att säga hejdå till alla men allt roligt har ett end - right?! sen åkte jag hem, övade lite (eftersom jag skulle tävla på två ställen dan efter) sen gick jag och la mig. på lördagen va det super stressigt jag hann knappt vakna innan vi skulle åka kändes det som, men iaf så va vi i åstorp kl halv 2 men sen fick vi veta precis när vi kom att det började 1 så jag fick bara springa upp på scenen och börja sjunga! men sen va vi ju tvunga att åka igen så när vi sa till dom att vi inte kunde va med på pris utdelningen så blev dom tp jätte sura och började skälla ut oss haha :s? men vi stack iaf, och då va detåhus igen (finalen från i torsdags) så sjöng jag där, men tyvärr fick jag ingen placering men det va sjukt stor konkuerans! asså helt seriöst alla va så sjukt gryma! + så bryr jag mig inte så mycket om att vinna, jag är bara där för att ha kul & göra det jag älskar så skiter jag i om jag vinner eller inte! iaf så efter dom hade sett ut vinnaren och sånt så ringde dom från det första stället och sa att jag hade gått vidare där så då blev jag ju förståss super glad! så åkte jag hem med ett brett leende på läpparna och va endå sjukt nöjd med dagen! sen när jag va hemma åt jag lite, sen satt på 2 filmer som jag tillslut somnade till. och så nu imorse va det exakt samma sak som igår jag hann knappt göra mig iordning innan vi skulle åka till finalen i åhus! oxå trodde vi att vi hade rätt på tiden och allt med förståss hade dom ändrat tiden igen så vi trodde att det  började kl 1 som igår men så började det halv så jag kom precis      
sekunden innan jag skulle gå upp och sjunga så jag va typ helt anfådd eftersom jag va tvungen att springa så fort jag kunde till tävlingen från andra sidan marknaden. och såklart blev dom helt sura på mig eftersom jag blev sen igen, men sen när jag sjöng började jag ju lugna ner mig lite. blev faktiskt ganska nöjd med mitt framträdande, brukar jag nästan aldrig bli men det blev jag idag så det kändes ju bra ^^ sen efter gick jag och handla lite på marknaden sålänge jurrin avgjorde vem dom tyckte skulle vinna (visar sakerna jag köpte imorrn) och vill ni veta enn as rolig sak? Eric Saade's svärpappa va med i jurrin och sen gick han upp på scenen och började joddla i tjejkläder!! hahaa fatta som jag skratta! visar nog bild & kanske video på det imorrn. sen fick vi veta resultatet, kom på delad 4 plats så det va jun inte så jätte dåligt? vann faktiskt en del saker. Men sen nu har jag åkt hem och just nu håller jag på att äta jordgubbar och glass! perfekt slut på en perfekt vecka!
 
haha bara så att ni vet så tog det mig 2 timmar att skriva allt detta så har faktiskt inte orkat läsa igenom det så förlåt för att stavfel.. pallar inte fixa det
 
 
troligtvis kommer det fler bilder senare