Sjukhuset,skolstart & sand i munnen

Usch förlåt! Suger på att uppdatera! Men har verkligen inte tid nu när skolan börjat & sånt, men tänkte berätta lite om min vecka nu! I onsdags så tog jag en frukost & en latte så åkte jag till ystad's sjukhus för att kolla upp nått & så visade det sig att jag får genomgå en operation, så jag blev skit glad för att jag har lidigt av detta i flera år nu! Så det var en riktig lättnad, tänker inte berätta vad det är av.vissa skäl men kanske berättar nån gång, vi får se. Sen på torsdagen började jag skolan! Gick hur bra som hälst, vi hade även 2 nya tjejer i klassen och dom va verkligen super söta & trevliga, & sen igår så hände det inte så mycket i skolan mer än att, jag satt och typ lekte med småbarnen på dagiset (bredvid vår skola) och då kom typ världens sötaste lilla Japan! Skojar inte hon e helt underbar! Men iaf så satt vi då i sanden så bad hon mig att gapa så det gjorde jag haha :s och då fyllde hon min mun med sand!! Hur snälllt e de lixom? Så började alla småbarn rullarunt i sanden och garva! Haha usch, men allt för kidsen right? ;)

Sjukhuset next

Hej underbaringar! Igentligen skulle det varaförsta dan i skolan idag neb jag måste till sjukhuset i ystad så blir det blir inget med det.

Sjukhuset next

Hej underbaringar! Igentligen skulle det varaförsta dan i skolan idag neb jag måste till sjukhuset i ystad så blir det blir inget med det.

INGEN SÖMN!!!

Hej mina vackra ögonstenar! Har sovit sämst inatt, jag gick & la mig kl 23 men somnade inte förrens typ 5 på morgonen! & sen gick jag upp kl halv 8! Men det konstiga är att jag inte änns är trött? Eller kanske lite men endå? Iaf nu har min älskade syster lagat amerikanska pankakor/plättar åt mig! Hur gulligt? Love My sister

Hemma från mf + en massa babbel

Tjena amigoos! Har ni tänkt på att jag alltid skriver sånna konstiga hälsningar i början av mina inlägg typ som "tjena babes" "tjobreee snyggingar" och sånt? Haha måste verkligen sluta med det, låter typ helt dryg ju haha, Slut på allt babbel nu! Hej mina vackra favoriter! bättre? eller? haha suger på dethära.. Men iallafall har precis kommit hem från Mf (malmöfestivalen) för er som inte visste det, men va där med Niki,fanny,Amanda & ida men han tyvärr inte stanna så länge, men hade kul endå! Alltid lika roligt att träffa girlsen! Haha jag e så laaaaam! Men jag e lite halv trött, så får skylla på det ;) men nu ska jag ta och bädda ner mig själv i sängen, messa lite och sånt, juste imorn ska jag troligtvis sova över hos Ida & sen på onsdag börjar skolan! Helt sjukt vad sommarlovet gott fort! Men har fått en hel del gjort iallafall! Så de e bra! Men ni får ha det så bäst! Love you guys Puss!

bad uppdatering & mf soon!

sorry för min ur usla uppdatering!
men mobil appen funkar inte & jag har inte haft tillgång tikl nån dator
för att i lördags va jag på släktträff hela dagen, igår har jag bara haft fullt upp
men nu idag ska jag bara ta det lugnt men lite senare sticker jag till malmöfestivalen med Ida, så det blir najjs!
 

Mot malmö!

Nu håller jag & natha på att fixa oss för snart tar vi bussen till malmö,
eftersom jag,alex,becki,adele,linn & nårra andra ska 3 konserter idag! 
så det ser jag jag äll fram emot :)? men kan inte 2 av låtarna haha :s 
ska sjunga 3 låtar & dansa 1! önska mig lycka till, haha :)
 

Sån idiot!

Asså sån idiot jag är! Ni vet den plastbiten som man har i datorn? Eller jag har det iaf, men jag skulle bara testa trycka in den i min systemkamera där man sätter in minneskortet, så fastnade den! Asså hur dum får man va! Men tillslut fick jag ut den haha :s


Min nya ROSA cykel!


Tjabba bloggen!

Har precis ätit lite frukost & ska snart göra mig iordning, dagens planer är att först träffa Alice sen ska jag,Alice,Emelie & natha gå och äta pizza! Men bloggar mer sen puss!

Fick bli en bild på mig & ida


Till Lund för att köpa nya cyklar!


Nailfix

Har precis målat mina tånaglar & såhär blev resultaten, körde på rosa leopard mönster, det blev väll okej men jag gjorde det ganska snappt så om jag hade haft mer tid så hade det blivit mycket bättre


Duktig cheey

Tjoooobreee!

Har precis lagat lite mat, typ första gången haha :s ägg & sallad fick det bli!


Aw tack!

Somsakt så väkte jag syrran & så gick hon upp och gjorde sconse (stv?) till mig! Hur gulligt!? Så glad att jag har hon som syster!


Justin Bieber collage!

By me


Godmorgon!

Godmorgon världen!

Vakna för en liten stund sen & gick ner och satte på tv:en och nu ska jag nog väcka syrran och be henne laga frukost till mig haha vad snäll jag e :s menmen jag suuuger på att laga mat & hon e bra, så why not? Så nu får jag ta och göra det, puss :*


Utmattad brud!

Har precis hjälpt pappa med heeeela jävla framsidan av häcken & nu e jag riiiiktigt trött! Men nu blir det att krypa ner i sängen & titta på lite tjejfilmer, puss!


new in

godmorgon sweeties!
tänkte bara visa er lite saker so jag har shoppat dom senaste veckorna en glömt att visa er
 
USA Tröja, perfekt nu till hösten
2 likadana skal fast i olika färgen
En suuper snygg tröja, as snygg till fester och sånt
Rosa gullig tröja med ett gulligt skärp till
Militär mönstrad väska. looooove it!
playboy magneter, anväder den somfake piersing i örat
2 riktigt mysiga byxor, as najjs att ha hemma

Isdraken

Nu ska jag kolla på isdraken där min barndoms kompis & även sång,dans & tiater kompis har huvodrollen, hade faktiskt inte sett den om Feline inte hade vatt med, men hoppas verkligen att den är bra för jag somnar alltid till tråkiga filmer haha :s


Mot finalen!

Nu e man påväg till Hässleholm för final!


vidare till final!

Gick vidare till final idag! finalen är imorrn & sånt
hade as kul idag, som vandligt & shoppade oxå lite som jag ska visa er sen!
 
här är tre bilder från idag

Fredagsmys nudå!


Mot Hässleholm för talangtävling


Rulltårta i malmö med Linn & adelé


Myspys


I malmö med Alexander & rebecka!


Nu - Te & film


Home from the träning

Hej blöggeen! Kom hem från träningen för ett tag sen, så sjukt kul det va idag! Fast grymt jobbigt med alla armhävningar och sånt haha :s men iaf så bytade vi en av låtarna idag från Starships till super bass! Och som nog många av er vet så ääääälskar jag att rappa! Haha ;) men iaf så jag & adéle ska nog troligtvis rappa till den & typ dom andra ska sjunga i refrengen? Sen sjöng vi move's that Jagger (tror jag den heter?) iaf den va väll oxå ganska bra att sjunga till, jag och rebecka kör christina aguilera's solo, lööööövee CA! Så det blir najjs ;) nu ska jag väll kanske ta och äta nått, duscha och sådär? Bloggar ofcuuurse mer sen KYSS ;*


Film mys nudå!


bilder - ven 2012!

tjoobree! 
 
har ju ovat att lägga ut lite bilder från ven, så tänkte göra det nu!
och förlåt om jag ser helt drogad ut på dom flesta bilderna.

OMB :')

Tjena snyggon! Ida stack precis, men titta va gullit! Hon kom med tårta & paketer till mig! Aw blev typ alldeles tårögd haha :') fast ska jag va ärlig så har jag tappat bort henne's kort haha :s skäms..


In malmöö

Har precis tränat två timmar med Rebecka & Alexander, hade as kul! Och känner redan att man börjar gå ner haha ;) har saknat streeten sååå! Har ju dansat sen jag va 4 år men nu detta året har jag gjort ett litet uppehåll eftersom det bara har varit förmycket i mitt liv just nu, men jag hoppas verkligen att jag kommer fortsätta med dansen, älskar det ju! Sång & dans is My life lixom, haha ;) (haha bara nån random bild?)


Morgondagens planer!

Tjena sweeties! Tänkte bara berätta lite smått om morgondagens planer! För kl 10 ska jag & Rebecka åka till Malmö för att repa inför malmöfestivalen eftersom vi ska sjunga där, ska göra det hela veckan nu från 10 till 1 sen efter det ska jag hem och ta det lite lugnt & nån gång senare på dagen skulle kanske Ida komma till mig för att gratta mig och sånt :) vet inte riktigt hur länge hon stannar men det blir väll ett tag? Sen efter det har jag ingen aning vad jag ska göra men mer update kommer imorrn! Goodnight babes!


Nu: hemlagad glass ^^


hemma!

kom hem för ett tag sen, har ätit hämtat hunden & lite sånt och just nu sitter jag och hjälper syrran med att fixa henne's nya sminkbord! senare idag/imorrn så kommer det en massa bilder från ven upp på bloggen, kommer lägga upp sjukt mycket bilder! värsta bildbomben kommer det bli! haha så håll utkik ;)! :**

Shoppar hårprodukter med sis!


På båten påväg hem!


Haha

Haha min bränna, GULLIGT!


Solar & äter glass


As long as you love me

Tjena snyggingar! Tänkte bara berätta att Justins as long as you love me musik video hade världs premiär igår & han behöver er hjälp att nå flest visningar inom 24 timmar! Så kan vi va så gulliga och titta på den så hade ni vatt bäst! Själv kan jag inte länka den eftersom att jag inte har någon dator, men gå bara in på youtube & skriv in "justin Bieber as long as you love me music video justinbiebervevo" så kommer orginalet upp! Tack på förhand, puss!