Ny blogg!

Har precis skaffat en ny blogg!
så kom igen folk, fööölj!
 
http://www.nattstad.se/Linneaahlgren
http://www.nattstad.se/Linneaahlgren
http://www.nattstad.se/Linneaahlgren
http://www.nattstad.se/Linneaahlgren
http://www.nattstad.se/Linneaahlgren
http://www.nattstad.se/Linneaahlgren
http://www.nattstad.se/Linneaahlgren

sugiiiiidaag!

godeftermiddag, typ?
nej inte alls ''god'' har haft en super dålig dag!
först fick jag reda på att killen jag gilla hade tjej, sen råkade jag svika min vän,
och så blev jag sviken av en annan vän so jag miste typ allt förtroende för!
usch, sån dag men snart blir det hollywood fruar! och det blir nog dagens höjdpunkt tror jag!
aja, puss hej :*
gammal bild

åhh vill ha!

Har tittat på den här pälsvästen ett tag nu & vill verkligen ha den, vi får se om jag köper den
 
inte jag på bilden

spottade läsk på oskyldigt kärlekspar!

tjena mina vackra!
 
fortfarande sjuk, fick gå hem från skolan för jag trodde att jag skulle klara det endå men det gjorde jag inte.
Så nu är jag hemma, sitter här med en kopp te & tittar på awkward efter ett litet bråk med mamma, 
och så såg jag en reklam på tv som var samma reklam som jag såg på bio för ett tag sen, det va en reklam om en tecknad zombiefilm har ingenaning om vad den heter men iaf, jag satt på bion och hade precis druckigt lite läsk men hann inte svälja men sen kom den zombien upp & jag blev skit rädd! (det kronstiga var att den igentligen inte alls va läskig) men iaf så blev jag så rädd så att jag spottade ut all läsk på ett kärlekspar! omg fyfan va hemskt det var! och om ni typ nu skulle råka se det här så vill jag bara säga att jag är suuuper ledsen! asså förlåt skäms super mycket :s! åhh hejdå.

Photoshoot med julia & Ida!


What happens in vegas

hej underbaringar!
 
mår skit kasst och så, har precis tittat på What happens in vegas den var faktiskt riktigt bra, så det tipsar jag verkligen om! bloggade inte igår för att jag mådde så dåligt och min familj åkte på nån sorts släktträff så jag fick stanna hemma hela kvällen och en bit in på natten, typ 20 i 4 så vaknade jag av att jag mådde skit dåligt så då gick jag upp & stannade uppe lite sen gick jag och la mig igen & nu ikväll ska familjen gå till mormor & morfar eftersom nästa vecka så flyttar dom till spanien! fast igentligen så mår jag alldeles för kasst för att gå nånstans menmen får väll bara ta och bita ihop.
 




Nyfärgat hår!

glömde berätta nårra saker i förra inlägget men en av dom va att jag äntligen färgat tillbaka mitt hår till blondt igen!

Sjuk brud

Vet att jag inte uppdaterat på hur lång tid som helst, men appen har inte funkat & så har jag inte haft nån tid att uppdatera eftersom jag knappt varit hemma, men kan berätta lite om vad som hänt
 
jag har bytat från tyska till spanska i skolan vet att ni inte bryr er men tänkte endå berätta heh, 
sen i fredags tävlade jag och Ida & så gick jag till final, så det var kul, sen tisdag til onsdag sovde jag över hos Ida för vi hade skolfoto på onsdagen så åkte vi först till stallet för att ida skulle rida sen träffade vi niki & fanny så köpte vi lite energidricka och choklad och sånt & bara typ snacka o sen så på hollewoodfruar (ääälskar maria montazami!) hon är så jävla skön! men iaf och sen idag blev jag sjuk och gick hem från skolan så  har jag precis tittat på film o ätit litta onyttigt och unnat mig med lite vardags lyx! haha och nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom 2:30 så är det VMA galan! & justin är nominerad! så får se hur lnge jag pallar titta innan jag domnar av totalt! men nu har ni fått höra litee om min vecka! så ska jag verkligen försöka bli bättre!
 
ego pic från veckan
 
jag & mira
jag & någon random häst på stallet
Ida när hon rider